Quinton Byfield on vasta aloittamassa NHL-uraansa, mutta New Yorkissa asti pelatussa ottelussa katsomosta löytyi hänen fanaattinen kannattajansa. Mikä ihmeellisempää, hänenkin nimensä on Quinton Byfield.

Mini-Byfieldin unelma kävi toteen, kun hän pääsi perheineen katsomaan elämänsä ensimmäistä NHL-ottelua paikan päälle. Hän todisti idolinsa ensimmäistä NHL-maalia paikan päällä ja tapasi tämän lyhyesti alkulämmittelyn jälkeen.

Los Angeles Kingsin vuoden 2020 draftin varaus numerolla 2 on ollut suuri merkitys nuoremman versionsa elämään. Pikku-Quinton on aina ollut kiinnostunut jääkiekosta, mutta hänen kokonimikaimansa päästyä NHL:ään tämä inspiroitui aloittamaan lajin pelaamisen.

Molemmat ovat kotoisin Toronton alueelta 30 minuutin päästä toisistaan. Molemmat ovat myös innokkaita NHL-videopelin pelaajia. Molempien juuret ovat Jamaikassa, joten he voivat olla jopa sukua toisilleen.

Kaksikko tapasi toisensa etänä NHL Networkin lähetyksessä, ja isommalla Quintonilla oli vielä yllätys. Hän kutsui pienemmän Quintonin perheineen Kingsin Crypto.com Arenalle katsomaan joukkueen kotipeliä, ja oletettavasti pakettiin sisältyy myös pidempi tapaaminen nuoren lupauksen kanssa.