Carolina Hurricanes nappasi viime yönä 4-3 jatkoaikavoiton Vegas Golden Knightsista jännittävien vaiheiden jälkeen. Carolina johti ottelua kahdella maalilla kolmannen erän puolivälissä, mutta Vegas nousi kahdella viime hetken maalilla tasoihin.

Carolinan voiton takuumies oli Sebastian Aho. Suomalaistähti iski ottelussa kaksi maalia, joista toinen oli ottelun voittomaali jatkoajalla.

Ensimmäisen osumansa Aho ohjasi ylivoimalla maalin edestä sisään. Toisessa hän sai vahvalla karvauspelaamisellaan vastustajan sortumaan huonoon avaukseen. Tilanne kääntyi Carolinalle, ja Aho pääsi sivaltamaan kiekon maalin edestä sisään.

Samalla Aho tuli tehneeksi seurahistoriaa. Kyseessä oli hänen seitsemäs jatkoaikamaali. Lukema on suurin koko Carolinan seurahistoriassa.

Voit katsoa Ahon maalit alta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.