Arizona Coyotes kaupittelee tähtipuolustajaansa Jakob Chychruniä ympäri NHL:ää.

Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Jeff Marek raportoi sunnuntaina, että jopa kymmenen NHL-seuraa on kysellyt 23-vuotiaan kanadalaistähden perään tällä kaudella.

Marekin mukaan Coyotes havittelee ykköspuolustajastaan vastikkeena nuoren NHL-pelaajan, pelaajalupauksen sekä ensimmäisen kierroksen varauksen. Ainakin yhden NHL-seuran uskotaan tehneen jo kunnon tarjouksen Coyotesille.

– Tähän mennessä yksi NHL-seura on tehnyt heille tarjouksen, joka sisältää kaksi NHL:n ykköskierroksella varattua pelaajaa sekä ykköskierroksen varauksen, Marek taustoitti Sportsnetin 32 Thoughts -lähetyksessä.

Marekin mukaan kaupankäynti on kuitenkin vasta alkanut. Kuuden joukkueen kerrotaan olevan yhä tiiviisti mukana kilpailussa.

– Los Angeles Kings, Anaheim Ducks, Boston Bruins, Florida Panthers… Tässä ovat joukkueet, jotka saattavat olla mukana. NY Rangers on ainakin kilpailussa mukana. He ovat tehneet Coyotesille tarjouksen, joka sisältää hyökkääjä Vitali Kravtsovin. Columbus Blue Jackets on myös Chychrunin perässä, Marek kertoo.

Chychrun ei ole päässyt tällä kaudella viime kauden tapaiseen liitoon. Hän on tehnyt tällä kaudella 29 ottelussa tehopisteet 2+6=8 (-31).