Carolina Hurricanesin Tony DeAngelo avautui New York Postille viime kauden potkuistaan New York Rangersistä Hurricanesin vierailtua ensimmäistä kertaa miehen vanhassa kotihallissa.

Tähtipuolustaja aiheutti Rangers-pestinsä aikana toistuvia kohuja sosiaalisessa mediassa, mutta viimeinen naula arkkuun lyötiin miehen tapeltua harjoituksissa maalivahti Aleksandar Georgijevin kanssa. Rangers asetti puolustajan heti seuraavana päivänä siirtolistalle, minkä jälkeen se osti tämän ulos sopimuksestaan.

– Keskustelin Carolinan kanssa paljon ennen sopimuksen allekirjoittamista. Ei paskapuhetta. Keskustelimme kaikesta urallani tapahtuneesta, alkaen junioriajoista. He tiesivät, mitä tulevat saamaan minulta ja olivat luottavaisia sen suhteen.

– Kerroin heille lopettaneeni sosiaalisen median käytön. Nykyään minulla on ainoastaan yksityinen tili Instagramissa, johon lisäilen kuvan silloin tällöin.

– En aio koskaan kritisoida organisaatiota johtuen tavasta, jolla he kohtelevat pelaajia ja heidän perheitään. Olen varma, että katumusta on ilmassa molemmin puolin pöytää. Tiedän, etteivät he halunneet laittaa minua siirtolistalle, mutta olen eri mieltä tavasta, jolla asiat hoidettiin, DeAngelo avautuu.

– Se, miten he päästivät irti minusta, loi minulle maineen pelaajana, jota kukaan ei huolinut. Mielestäni parempi tapa olisi ollut yrittää myydä sopimukseni toisaalle sen sijaan, että hommasta tuli täysi fiasko ja että minusta kirjoitettiin sen johdosta paljon valheellisia uutisia. Toisaalta, ehkä kaikki sujui lopulta parhain päin. Ilman tätä episodia en olisi nyt Carolinassa, DeAngelo näkee.

Vuoden ja miljoonan dollarin alesopimuksen Hurricanesin kanssa allekirjoittanut puolustaja on ollut uudelle seuralleen kullanarvoinen vahvistus. Taituri on nakutellut 29 pelissä loistotehot 6+22=28.