Edmonton Oilersin fanit näyttävät saaneen tarpeekseen karmeaan putkeen ajautuneen joukkueensa kannattamisesta.

Perjantain vastaisena yönä Florida Panthersille kärsitty 0-6-kotitappio oli monille öljymiesten faneille viimeinen pisara. Jäältä keräiltiin ottelun aikana useita fanien sinne heittämiä pelipaitoja. Myös sosiaalinen media täyttyi fanien vihaviesteistä.

– Hyvä juttu! Tämä on juuri sitä, mitä tuo organisaatio ansaitsee. Koko seura on täysi vitsi, eräs faneista vuodatti.

– Oilers voisi lanseerata uuden verkkosivun: käytettyjä pelipaitoja. Tarjolla ennen kaikkea maalivahtien kokoja, toinen käänsi veistä haavassa liittyen joukkueen jo vuosikaudet ontuneeseen maalivahtipeliin.

– Oikein! Oli jo aikakin lähettää viesti seurajohdolle, kolmas jyrähtää.

Suurin osa Oilers-faneista odottaa seuralta isoja peliliikkeitä.

– On aika tehdä muutoksia. Treidatkaa varausvuoronne ja pelaaja tai pari ja hankkikaa tilalle uusi maalivahti ja puolustaja. Chychrun ja Klingberg sekä Fleury saatavilla! Jos muutoksia ei tapahdu, kaksi parasta pelaajaanne haluavat ulos seurasta pikaisella aikataululla, eräs faneista ohjeisti seurajohtoa.

Seitsemännen peräkkäisen tappionsa kokenut Oilers on napannut viimeisestä 15 pelistään vain kaksi voittoa. Silmukka valmennuksen ja GM:n kaulan ympärillä kiristyy hetki hetkeltä.