Columbus Blue Jackets nolattiin NHL:ssä sunnuntaim vastaisena yönä kauttaaltaan, kun Florida Panthers latoi tauluun peräti yhdeksän osumaa. Pantteripaidat voittivat lopulta maalein 9-2, ja kymmenettä osumaa se pääsi hakemaan päätöserän jälkimmäisen puoliskon ajan.

– Sanoisin, että tämä oli noloin tappio koko kaudella. Kun heidän kotiyleisö alkaa huutamaan haluavansa kymmenennen maalin ja joukkue on siitä maalin päässä, en tiedä, onko nolompaa tunnetta olemassa, sinitakkien Zach Werenski latasi seuransa kotisivuilla viikonloppuna.

Ottelun tilastoista löytyi erikoisuuksia, ja esimerkiksi KalPassa kaudella 2017-19 ihastuttanut ranskalainen Alexandre Texier sai tehotilastoonsa lukeman -5.

Patrik Laine puolestaan jäi pisteittä, mutta samalla totaalisessa nöyryytyksessä tehotilasto jäi sinänsä upeasti nollalle.

– Jokaisen huonon pelin jälkeen on vain löydettävä keinot päästä yli tappiosta. Mutta yhdeksän takaiskua kyllä sattuu ehdottomasti normaalia enemmän, joukkueensa ykkösparin pakki vuodatti.

Florida on kerännyt idän joukkueista pisteitä eniten (57), Columbus puolestaan vasta kymmenenneksi eniten (35). Kahdeksanteen sijaan on matkaa jo 11 pistettä.