Useat ihmiset hieraisivat perjantaina silmiään, kun sosiaalisessa mediassa väitettiin, että TSN olisi julkaissut etukäteen Kanadan miesten olympiajoukkueen.

Todella aidon näköinen kuva joukkueen kokoonpanosta meni aluksi monille läpi, koska se oli tehty todella laadukkaasti, ja mukaan oli ujutettu pelaajia, joita varmasti valitaan myös oikeasti olympiajoukkueeseen.

Valheelliseksi kuvan paljastivat kuitenkin useiden jo pelaajauransa lopettaiden pelaajien nimet. Kaikista selvin huijaus oli maalivahtiosastolle nimetty Freddy Brathwaite, joka on ripustanut hokkarit naulaan jo vajaat 10 vuotta sitten. Entinen maalivahti täyttää tänä vuonna 50 vuotta.

Myös esimerkiksi Dany Heatley ja Kevin Bieksa ovat lopettaneet uransa jo aikoja sitten.

Kanadan oikea olympiajoukkue julkaistaan lähempänä olympialaisia.

Mikäli twiitti ei näy, niin näet sen täältä.