Jeff Skinnerin viime kausi oli vähintäänkin epäonninen. Kaudelle 2021-22 parhaimmillaan 40 maalin rajapyykkiin yltänyt kanadalainen on palannut lähelle parhaiden vuosiensa tasoa.

Skinner johtaa Buffalo Sabresin sisäistä maalipörssiä 34 ottelun jälkeen pistelukemin 13+8=21. Joukkueen sisäisessä pistepörssissä tämä oikeuttaa kolmannelle sijalle, kahden pisteen päähän Tage Thompsonista.

Viime kauteen näissä tehoissa on hurja kontrasti, ja heikko vire ei todellakaan selittynyt pelkällä Sabresin kyntämisellä. Välillä katsomonkin puolelta otteluita ihaillut Skinner joutui tyytymään 53 ottelun jälkeen tehoihin 7+7=14. Tällä noteerauksella jäätiin heittopussijoukkueen sisäisen pistepörssin yhdeksänneksi, muun muassa 32 ottelua vähemmän pelanneen Jack Eichelin taakse.

Tällä tahdilla Skinner yltää tällä kaudella 82 ottelun runkosarjassa 31 maaliin ja 50 pisteeseen. Se olisi kymmenen maalia ja 13 pistettä enemmän kuin kahden edelliskauden 112 ottelussa yhteensä.