NHL:n siirtomarkkinoilla on viime aikoina kohkattu paljon Evander Kanen kohtalosta. Kaikessa hiljaisuudessa kulisseissa on kuitenkin juonittu paljon merkittävämpää siirtoa jo pidemmän aikaa.

NHL-toimittaja David Pagnotta kommentoi Sportsnetin lähetyksessä, että Vancouver Canucksin johtoon noussut Jim Rutherford on saanut taukoamatta kyselyitä J.T. Milleristä. Vancouverin omat menestyshaaveet on vedetty vessasta alas, joten Millerin myymisessä voisikin olla paljon järkeä.

Miksi sitten niin monet seurat ovat kiinnostuneita Milleristä? Ensinnäkin laitahyökkääjä on mättänyt tällä kaudella 35 ottelussa tehot 11+25=36. Hänen vuosipalkkansa on todella maltillinen 5,25 miljoonaa dollaria, ja hänen sopimuksensa kattaa myös ensi kauden. Miller ei olisi siis pelkästään vain yhden pudotuspelikevään vahvistus.

Pagnotta vertasi Milleriä viime kaudella kaupattuun Nick Folignoon, josta Columbus Blue Jackets sai 1. ja 4. kierroksen varausvuorot. Luonnollisesti Millerin hintalappu tulee olemaan huomattavan paljon suurempi.