Odotetun paluun Boston Bruinsin NHL-kokoonpanoon perjantain vastaisena yönä tehnyt Tuukka Rask on otettu ilolla vastaan pitkään yhdessä pelanneessa joukkueessa.

Bruinsin megatähti, hattutempullaan 3-2-voiton Philadelphia Flyersista Raskin paluupelissä varmistanut David Pastrnak paljasti median edessä kieli poskessa yhden ”negatiivisen” seikan suomalaiskopparin paluuseen liittyen.

– Urheilullisesti hän on tottakai uskomaton. Mutta hän on liian hyvä. Hän saa minut tuntemaan itseni aivan paskaksi harjoituksissa! Tuntuu aivan kuin minulla olisi 9-vuotiaan laukaus. En ole iloinen siitä, Pastrnak nauratti toimittajia.

Raskin paluu nosti Bruinsin mestaruusosakkeet uudelle tasolle alkukauden varsin epätasaisen maalivahtipelin jälkeen. 34-vuotias suomalainen vihjaili samalla lonkkaleikkauksen tehneen tästä kuin uuden miehen. Lue lisää Raskin paljastuksesta täältä.