Odotetun paluun Boston Bruinsin kokoonpanoon perjantain vastaisena yönä ottelussa Philadelphia Flyersia vastaan tehnyt Tuukka Rask paljastaa kesällä tehdyn lonkkaleikkauksen näkyvän välittömästi miehen otteissa jäällä.

25 torjuntaa 3-2-voitto-ottelussa Flyersia vastaan ottanut konkarivahti vertasi ottelun jälkeen median edessä kuntoaan viime ja tämän kauden välillä.

– Vaikka se (lonkkavamma) ei pilannutkaan jokaista peliäni viime kaudella, mielessä oli aina se tosiasia, että pystyin tekemään tietyt liikkeet vain rajoitetusti. On mahtavaa tuntea, että pystyn jälleen liikkumaan molempiin suuntiin, Rask iloitsi.

Bruinsin 34-vuotiaan seuralegendan tuoreet kommentit puhuvatkin vahvasti sen puolesta, ettei miehen ura ole jäämässä loppukauden kestävään paluuseen. Rask solmi Bruinsin kanssa hiljattain tasoonsa nähden edullisen, vuoden ja miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen.