Boston Bruinsin entinen superlupaus Jake DeBrusk teki kovan ratkaisun – ura jatkumassa toisaalla

© Kuva: Getty Images

Boston Bruinsin entinen huippulupaus, vuonna 2015 ykköskierroksen 14. pelaajana NHL:ään varattu Jake DeBrusk on jättänyt seurajohdolle siirtopyynnön.

Asian vahvisti mediajätti TSN ja sen toimittaja Ryan Rishaug. Toimittajan mukaan 25-vuotias DeBrusk haluaa uralleen uuden startin uudessa organisaatiossa.

DeBrusk on yksi Bruinsin kesän 2015 kolmesta ykköskierroksen varauksesta. Kaksi muuta, Jakub Zboril ja Zachary Senyshyn on jo aiemmin heivattu alasarjoihin. DeBruskin NHL-ura sen sijaan alkoi lupaavammin, sillä kanukkilaituri iski kolmen ensimmäisen NHL-kautensa aikana 62 maalia.

Koko urallaan DeBrusk on pelannut 260 runkosarjapeliä tehoin 70+70=140. Kuluva kausi on ollut hyökkääjälle vaikea. Mies on iskenyt 17 pelissä tehot 3+3=6. DeBrusk tienaa nykyisestä, kaksivuotisesta ja tähän kauteen päättyvästä sopimuksestaan 3,675 miljoonaa dollaria kaudessa.


Washington Capitals – Vegas Golden Knights | Takooko Ovetshkin overin himaan? ⭐️⭐️½