Upeaa kunniaa seurahistorian ensimmäisenä! Minnesota Wild jäädyttää Mikko Koivun pelinumeron

© Kuva: Getty Images

Minnesota Wild tiedottaa, että joukkueen pitkäaikaisen kapteenin Mikko Koivun pelinumero 9 jäädytetään tällä kaudella. Koivun paita nostetaan kattoon lauantaina 13. maaliskuuta 2022 ennen Wildin ja Nashville Predatorsin välistä kohtaamista.

38-vuotias Koivu päätti pitkän ja komean uransa kesken viime kauden. Wild varasi hänet kesän 2001 draftissa kuudentena pelaajana. Hän pelasi NHL:ssä 1 035 runkosarjan ottelua (206+505=711) ja 59 pudotuspeliottelua (11+17=28). Viime kauden seitsemää Columbus Blue Jacketsissa pelattua ottelua lukuunottamatta Koivu pelasi koko NHL-uransa Minnesotassa.

Koivu toimi Wildin kapteenina kaikkiaan 11 kauden ajan. Sitä ennen hän oli joukkueen varakapteeni kahdella kaudella.

Koivun pelinumero on Wildin seurahistorian ensimmäinen, joka jäädytetään.


Washington Capitals – Vegas Golden Knights | Takooko Ovetshkin overin himaan? ⭐️⭐️½