Aleksandr Ovetshkin tehnyt maalin jokaista NHL-seuraa vastaan – tiedätkö, keitä hän on kurittanut eniten?

© Kuva: Getty Images

Aleksandr Ovetshkin on kiistatta yksi NHL:n parhaista maalintekijöistä. Tälläkin kaudella hän keikkuu 15 osumallaan maalipörssin kakkospaikalla.

Ovetshkin on harvoja pelaajia, joka on pystynyt tekemään maalin jokaista vastustajajoukkuetta vastaan NHL:ssä. Venäläistähti onnistui heti maalinteossa Seattle Krakenia vastaan. Toisiksi nuorinta joukkuetta, Vegas Golden Knightsia vastaan Ovetshkin on onnistunut kolmesti.

Kaikkein eniten Ovetshkin on latonut maaleja Tampa Bay Lightningin verkkoon. Suhteellisesti hän on kuitenkin kurittanut kaikkein pahimmin Minnesota Wildia. 17 pelatussa ottelussa hän on iskenyt 17 maalia.

Myös Toronto Maple Leafs on saanut potea tuskaa Ovetshkinia vastaan. 50 ottelussa supertähti on latonut huimat 41 maalia.