Leo Komarovin oli tarkoitus pelata ainakin vielä tämä kausi New York Islandersissa, mutta nykyisin kokenut hyökkääjä edustaa SKA Pietaria.

34-vuotias Komarov siirtyi viime viikolla KHL:n suurseuran riveihin, kun hän päätti purkaa sopimuksensa Islandersin kanssa. Nyt suomalaishyökkääjä on kertonut SKA:n verkkosivuilla, miksi hän päätti siirtyä juuri pietarilaisten riveihin.

– Tuo on hyvä kysymys. Minulla on perhe ja kaksi lasta. He asuvat Suomessa, lähellä Pietaria. Voin mennä sinne usein, kun meillä on vapaapäiviä. Lisäksi tiesin, että SKA:lla on upeat puitteet. Suhteeni Moskovan Dinamon kanssa ei katoa mihinkään, mutta haluan pelata jääkiekkoa ja olla lähempänä perhettäni. Toivottavasti he pääsevät pian matkustamaan Pietariin, Komarov kommentoi.

Suomalaiskonkarin lähtö NHL:stä on täysin ymmärrettävää, sillä hän ei meinannut mahtua enää Islandersin pelaavaan kokoonpanoon. Tällä kaudella tilille kertyi ainoastaan yksi NHL-ottelu ennen kuin hyökkääjä passitettiin farmiin, jossa hän ei kuitenkaan pelannut otteluakaan. Komaroville AHL-komennusta oli perusteltu lyhyesti.

– He sanoivat, että se johtuu palkkakatosta. Ehkä en kuitenkaan ollut heidän suunnitelmissaan, Komarov kokee.