Chicago Blackhawks tiedottaa verkkosivuillaan, että joukkueen päävalmentaja Jeremy Colliton sekä apuvalmentajat Sheldon Brookbank ja Tomas Mitell ovat erotettu tehtävistään.

36-vuotias Colliton toimi Blackhawksin päävalmentajana syksystä 2018 lähtien. Brookbank aloitti joukkueen apuvalmentajana kaudella 2018-19, Mitell puolestaan kautta myöhemmin.

Chicagon alkukausi on ollut täysi katastrofi. Joukkue on voittanut yhden ottelun 12 ensimmäisestä koitoksestaan ja kerännyt kaikkiaan vain neljä pistettä. Se on tällä hetkellä koko NHL:n toiseksi viimeisenä.

Joukkueen päävalmentajan vastuun ottaa väliaikaisesti Derek King. Hän on toiminut seuran farmijoukkue Rockford IceHogsin päävalmentajana kaudesta 2018-19 lähtien.

Chicago Blackhawks

@NHLBlackhawks
The Blackhawks have relieved Jeremy Colliton, Tomas Mitell and Sheldon Brookbank of their coaching duties and have named Derek King Interim Head Coach, effective immediately.
nhl.com/blackhawks/new…
nhl.com

RELEASE: Blackhawks Relieve Jeremy Colliton of Coaching Duties | Chicago Blackhawks

Assistant coaches Sheldon Brookbank, Tomas Mitell also relieved of duties; Derek King to take over as interim head coach