Kyle Beachin vuonna 2010 tapahtunut seksuaalinen ahdistelu, sen peittely ja asian hoitaminen ovat NHL:n kuumin puheenaihe. Monet asiaa peitelleet kiekkoihmiset ovat saaneet potkut. Isoimmat potkut saattavat kuitenkin olla vielä tulossa.

NHL:n kenties värikkäin pelaaja-agentti Allan Walsh kertoi Twitterissä, että NHL-komissaari Gary Bettman olisi pian lentämässä pellolle. Hän myös vaatii potkuja kovaan ääneen.

– Olen tänä aamuna kuullut, että useat NHL-omistajat ovat ”todella huolissaan ja tyytymättömiä” Gary Bettmanin johtajuuteen. Luulen, että jopa omistajat ymmärtävät, että on aika muutokselle NHL:ssä ja kulttuuri muuttuu ainoastaan ylhäältä. On aika EROTTAA BETTMAN, Walsh kirjoittaa Twitterissä.

– Alkaen siitä, miten Gary on hoitanut huonosti kamalat tapahtumat Chicagossa, miten hän on vähätellyt aivotärähdysten ja aivovammojen yhteittä, miten hän ei ole auttanut eläköityneitä pelaajia, miten lajia on markkinoitu, miten hän on kääntänyt selkänsä kipulääkkeiden väärinkäytölle, miten hän ei välitä sekä kolmen työsulkukauden ja kaikkien valheiden vuoksi on Garyn aika lähteä.

Walsh tunnetaan ennen kaikkea Marc-Andre Fleuryn pelaaja-agenttina. Kun Fleury tippui kakkosvahdiksi, hän julkaisi maalivahdista muokatun kuvan, jossa tätä oli puukotettu selkään. Walshin väitetään myös salanneen Chicago-siirron Fleurylta viimeiseen asti ja syyttäneen tästä Vegas Golden Knightsin johtoa.