Huippuvireinen Hurricanes jatkoi Blackhawksin tuskaa – Antti Raannalle voitokas avausottelu uudessa seurassaan

© Kuva: Getty Images

Carolina Hurricanes kaatoi Chicago Blackhawksin perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaa loppulukemin 6-3.

Hurricanesin maalilla debytoi suomalaisvahti Antti Raanta, joka siirtyi seuraan kesällä. Tähän asti hirmuvireinen tanskalaisvahti Frederik Andersen oli torjunut joukkueen muissa otteluissa. Raanta merkkauttikin voitokkaassa avausottelussaan 23 torjuntaa.

Hurrikaanit lähtivät vyörymään jo avauserässä, kun joukkue mätti neljä maalia. Erän viimeisestä osumasta vastasi Jesperi Kotkaniemi, joka osui Sebastian Ahon syötöstä. Aho puolestaan viimeisteli itse ylivoimalla joukkueensa viidennen maalin toisessa erässä. Tähän osumaan merkattiin kakkossyöttö Teuvo Teräväiselle.

Chicagon maalilla operoi Kevin Lankinen, jolle kertyi lopulta 29 torjuntaa.

Carolinan komea voittokulku jatkuu edelleen. Se on pelannut tällä kaudella seitsemän ottelua ja voittanut niistä jokaisen. Chicagon taaperrus puolestaan sai edelleen jatkoa, nimittäin joukkue on hävinnyt kauden kaikki kahdeksan otteluaan.

Näet Kotkaniemen ja Ahon maalit alta tai linkeistä.


Washington Capitals – Vegas Golden Knights | Takooko Ovetshkin overin himaan? ⭐️⭐️½