Brad Lambertin vaikea alkukausi ja huono peliaika on käynnistänyt puheita tämän halusta siirtyä uuteen osoitteeseen. Kanadalainen Sportsnet tiedottaa huhuista, joiden mukaan ensi vuoden NHL-draftin kärkinimi harkitsisi siirtoa Kanadaan jo tämän kauden aikana.

Lambertin Kanadassa on varannut WHL:n Saskatoon Blades. JYP-pelaajan perheellä on historiaa kyseisen seuran kanssa, sillä isä Ross Lambert pelasi samassa joukkueessa kaudella 1982-83.

Saskatoonissa juniorikiekkoa myös kaudella 2015-16 pelannut poika Lambert on kerennyt nähden reissata jo urakalla. 17-vuotias lupaus siirtyi kaudeksi 2018-19 Pelicansin junioreista HIFK-organisaatioon, jossa hän viihtyi vain yhden kauden ennen siirtoaan JYPiin.

Lambertin osakkeet ensi kesän varaustilaisuudessa ovat laskussa. 183-senttinen suoraviivainen hyökkääjä on pelannut tällä kaudella kymmenen Liiga-ottelua tehoin 1+1=2. Peliaika on vaihdellut pääasiassa noin 10-14 minuutin välimaastossa.