Nyt oli pehmeät kädet – konkaripuolustaja pääsi läpiajoon ja taiteili rystyltä kiekon häkkiin

© Kuva: Getty Images

Colorado Avalanchen ja Chicago Blackhawksin välisessä ottelussa avausmaalia ei tarvinnut odottaa montaa minuuttia.

Chicago unohti keskikaistan täysin vapaaksi, joten Andre Burakovsky pääsi syöttämään kiekon laidalta sinne keskialueen tuntumassa. Alhaalta nousi konkaripuolustaja Jack Johnson, joka sai syötön haltuunsa ja pääsi purjehtimaan läpiajoon. Hän tyylitteli komeasti kiekon rystyltä aivan maalin kattoon ohi Marc-Andre Fleuryn.

Johnsonia ei ole uran varrelta varsinaisesti tunnettu minään maalipyssynä. Parhailla kausillaan hän on tehnyt kahdeksan maalia ja esimerkiksi viime kaudellakin syntyi vain yksi osuma. NHL-urallaan hän on pelannut yhteensä 981 ottelua ja tehnyt niissä 77 maalia.

34-vuotias Johnson siirtyi juuri täksi kaudeksi Avalancheen koeajan kautta. Sopimus kattaa tämän kauden.

Näet Johnsonin maalin alta tai täältä.