Columbus Blue Jacketsin väreihin Philadelphia Flyersista usean yhteisen vuoden jälkeen vaihtanut tshekkitähti Jakub Voracek otti Columbuksen Twitter-tilillä kantaa eräseen joukkuetta koskevaan kuumaan kysymykseen.‌‌

Tapetilla on ollut jo pidempään kysymys siitä, että millaisen ykkössentterin joukkue tarvitsisi. Sellaiselle olisi huutoa Voracekin ja Patrik Laineen keskelle. Kaksikko pelasi viime yönä keskenään joukkueen 5-3-voitossa.

Columbus Blue Jackets

@BlueJacketsNHL
Blue Jackets = can be dangerous. send tweet.

@pedialyte | #CBJ

– Jos ihan rehellisiä ollaan, niin puolustuspäähän todella vastuullisesti pelaavan, joukkueen uusi kasvo Voracek virnisti.

Laineen viime kausi oli tukala, kun talven 46 runkosarjaottelua toivat tehot 12+12=24. Tehotilasto painui 28 astetta pakkasen puolelle. Suomalainen ei nyt lähtenyt haukkumaan muita.

– Sillä ei ole väliä, kuka pelaa keskellä. Meidän on silti pelattavan samalla lailla ja yritettävä pelata kolmikkona hyvin sekä ylä- että alakerrassa.

Sinitakit pelasivat viime yönä Buffalo Sabresia vastaan, ja ykkösketjun keskellä viiletti Boone Jenner. Ykkösketjun miesten saldo oli yhteensä 3+3 – Laine 1+1, Jenner 1+0, Voracek 1+2.