Winnipeg Jetsin tähtihyökkääjä listasi NHL:n parhaat kiekon suojaajat – mukana kaksi suomalaista

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jetsin tähtisentteri Pierre-Luc Dubois on kiinnittänyt kesäharjoittelussaan paljon huomiota luisteluunsa sekä kiekon suojaamiseensa.

Kanadalaistähti nostaa esiin viisi NHL-hyökkääjää, joiden kiekonsuojaustaitoja mies on opiskellut kesällä videoilta. Leon Draisaitl, Anze Kopitar, Artemi Panarin sekä suomalaiskaksikko Aleksander Barkov ja Sebastian Aho ovat tehneet Dubois’iin suurimman vaikutuksen. Näistä hyökkääjä nostaa esille varsinkin entisen seurakaverinsa Panarinin.

– Hän ei ole isokokoinen, mutta silti hän on parhaiten kiekkoa suojaava pelaaja, jonka kanssa tai jota vastaan olen pelannut, Dubois paljastaa 32 Thoughts -podcastille.

Viime kauden alussa isolla kohulla Columbus Blue Jacketsista Jetsiin kaupattu Dubois myöntää, ettei vuoden takainen kauteen valmistautuminen ollut optimaalista.

– Se ei mennyt hyvin. Pelini ei ollut sillä tasolla kuin halusin, kuten ei ollut myöskään fysiikkani. Kun kroppasi ei tunnu siltä kuin sen pitäisi, ei se koskaan ole hyvä merkki, Dubois muistelee viime kautta.

23-vuotias keskushyökkääjä aloittaa lokakuussa toisen ja viimeisen kaksivuotisesta, viiden miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävästä sopimuksestaan.

LUE MYÖS: Pierre-Luc Dubois paljasti yksityiskohtia siirrostaan Columbuksesta Winnipegiin: ”Vaikeinta oli se, että…”