The Hockey News: Tässä ensi kauden mielenkiintoisimmat NHL-tulokkaat – mukana kaksi suomalaista

© Kuva: Getty Images

Arvostettu The Hockey News on julkaissut listauksensa kymmenestä tulevan NHL-kauden mielenkiintoisimmasta tulokaspelaajasta.

Kymmenen pelaajan listalta on helppo bongata tulevaisuuden NHL-supertähtiä. Myös suomalaisittain kiekkoraamatun listaus on mehukasta luettavaa, sillä sieltä löytyy peräti kaksi suomalaisnimeä: kolmannelle sijalle rankattu Buffalo Sabresin maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen sekä sijalta kymmenen löytyvä Florida Panthersin hyökkääjä Anton Lundell.

– Luukkosen viime kauden tilastot eivät ehkä päätä huimaa, mutta hän teki debyyttinsä Sabresin maalilla (neljä ottelua) ja pelasi 14 ottelua AHL:ssä, mikä toimi hyvänä oppina jatkoa ajatellen. Tulevan kauden tavoitteena on saada taululle parempia tuloksia sekä kehittää peliä ammattimaisempaan suuntaan, sillä Sabres tulee tarvitsemaan uuden ykkösvahdin pikaisesti, kiekkoraamattu arvioi.

– Lundellilta ei tarvita valtavia näyttöjä tulokasleirillä, mutta hänen voidaan odottaa antavan sellaisia, koska kyseessä on uskomaton talentti. Panthersin kokoonpanossa riittää syvyyttä, mutta mikäli kahdensuunnan hyökkääjä onnistuu murtautumaan kokoonpanoon, on se loistava uutinen seuran kannalta, sivusto arvioi.

Katso The Hockey Newsin listaus kokonaisuudessaan alta:

  1. Quinton Byfield, Los Angeles Kings
  2. Liam Kirk, Arizona Coyotes
  3. Ukko-Pekka Luukkonen, Buffalo Sabres
  4. Ryan Merkley, San Jose Sharks
  5. Lucas Raymond, Detroit Red Wings
  6. Philip Broberg, Edmonton Oilers
  7. Jegor Tsinakov, Columbus Blue Jackets
  8. Scott Perunovich, St. Louis Blues
  9. Alex Holtz, New Jersey Devils
  10. Anton Lundell, Florida Panthers