Suomalaishyökkääjä Mikael Hakkarainen nousi tänä kesänä maailman maineeseen. Hänet vaihdettiin päittäin NHL-legenda Marc-Andre Fleuryn kanssa. Myöhemmin Vegas Golden Knights päätyi ostamaan hänen sopimuksensa ulos.

Hakkaraisen ei tarvinnut kauaa odotella uutta työnantajaa. Hän teki pikaisesti sopimuksen Liiga-seura TPS:n kanssa. Alku Turussa ei kuitenkaan ole sujunut odotusten mukaan.

Liiga-kausi alkoi eilen, ja Hakkarainen sai välittömästi huonoja uutisia. Hän ei mahtunut ollenkaan TPS:n pelaavaan kokoonpanoon. Myös CHL:ssä hänet penkitettiin kesken viimeisen ottelun vain reilun kolmen minuutin peliajan jälkeen.

Hakkaraisen tähtäin on edelleen Pohjois-Amerikassa. Parhaan näytteen taidoistaan hän antoi audella 2018-19, kun hän tykitti USHL:ssä erinomaiset tehot 19+28=47. Sittemmin Hakkarainen on kärsinyt loukkaantumisista.