Vaihtaako Rasmus Kupari keskeltä laitaan? Suomalainen kommentoi aihetta uuden kauden alla

© Kuva: Getty Images

Kotkasta maailmalle ponnistanut hyökkääjä Rasmus Kupari teki NHL-jäihin viime kaudella ensimmäiset luistimenpiirtonsa, kun hän sai Los Angeles Kingsissä vyölleen seitsemän runkosarjaottelua pistein 1+0=1 (-5). Pelaaja nähtiin LA:n kauden viimeisissä otteluissa kolmosvitjan keskushyökkääjänä.

Kings elää uudelleenrakennuksen aikaa, kun kesällä 2012 ja 2014 Stanley Cup -mestaruuden voittanut joukkue halajaa takaisin pudotuspeleihin parin ohikauden jälkeen. Kotkalainen on ollut valmistautumassa joukkuetovereiden kanssa kohti uutta leirillä.

– Voin pelata myös laiturina, vaikka olen ollut sentteri suurimman ajan urastani. Pitää kuitenkin olla valmis ottamaan vastaan se pelipaikka, jota tarjotaan. Olen valmis pelaamaan myös laidalla, jos sitä tarvitaan. Odotan mielenkiinnolla kauden alkua, pelaaja sanoi NHL:n suomenkielisten sivujen mukaan.

Kingsin hyökkäyspelaaminen on ollut viime vuosina liikaa samojen herrojen harteilla. Tuloksenteosta vastuuta ovat kantaneet Anze KopitarDustin Brown ja jo pois lähtenyt Jeff Carter. Nyt palettiin tulivat mukaan Viktor Arvidsson ja Montreal Canadiensissa ykkössentterinä toiminut Phillip Danault.

– Pelaaminen tuntuu tällä hetkellä hyvältä. Kesä meni Suomessa hyvin, ja viime kausi oli itselleni iso. Pääsin pelaamaan AHL-joukkue Ontario Reignissä hyvän kauden ja muutaman pelin myös Kingsissä. Odotan tulevaa kautta mielenkiinnolla.

Alle 20- ja alle 18-vuotiaiden maailmanmestari tehtaili viime kaudella AHL:n 33 ottelussa kelpopinnat 8+15=23 (+1). Myös lähimenneisyys lupaa hyvää.

– Leiri meni mukavasti, ja samalla pääsi tutustumaan uusiin pelaajiin. Kävimme läpi asioita, joita hyökkääjänä täytyy tietää.