Huhut Minnesota Wildin tähtihyökkääjä Kirill Kaprizovin mahdollisesta paluusta KHL:ään ovat velloneet kuumina NHL:n offseasonilla.

Jatkosopimuksestaan Wildin kanssa kättä vääntävän Kaprizovin leirin kerrottiin aiemmin saaneen KHL:stä vuoden ja 10 miljoonan dollarin jättitarjouksen siltä varalta, ettei pelaaja taustavoimineen pääse yhteisymmärrykseen jatkosopimuksen ehdoista NHL-seuransa kanssa.

Nyt asiaan on ottanut kantaa myös väitetyn jättitarjouksen tehneen KHL-seura Moskovan TsSKA:n presidentti Igor Esmantovitsh.

– Suhtaudun uutiseen huumorilla. Tällä hetkellä kommunikoimme Kirillin kanssa ainoastaan ystävinä. Paluu TsSKA:n riveihin ei ole asialistallamme, seurapomo katkoo huhuilta siivet venäläisen Championatin mukaan.

Kaprizovin ja Wildin suurin erimielisyys jatkosopimusneuvotteluissa koskee diilin pituutta. Wild olisi tiettävästi halukas kiinnittämään 24-vuotiaan tähtilaiturin jopa kahdeksan vuoden mittaisella maksimisopimuksella, joskin sen on kerrottu tulleen venäläisen leiriä vastaan usealla vuodella sopimuksen aikaan saamiseksi.