Columbus Blue Jackets kaipaa vahvistusta kahdelle pelipaikalle vielä ennen uuden kauden alkua, arvioi NHL.comin toimittaja Tom Guidetti.

Toimittajan mukaan Jarmo Kekäläisen johtamat sinitakit kaipaavat riveihinsä yhtä oikealta laukovaa puolustajaa sekä sentteriä varsinkin nyt, kun Max Domin odotetaan olevan olkapääleikkauksensa vuoksi sivussa tositoimista jopa joulukuulle asti.

Oikealta laukovan puolustajan paikalle tarjolla olisi NHL:n vapailta markkinoilta mm. Sami Vatanen, Erik Gudbransson sekä Jason Demers.

Sentterin tontille vapaana olisi vielä muutamia parhaat päivänsä nähneitä konkareita. Näistä mielenkiintoisin lienee kokenut Stanley Cup -voittaja Eric Staal, joka saattaisi olla sopiva pelimies kolmosketjun keskelle. Muita vaihtoehtoja pelipaikalle olisivat mm. Tyler Bozak sekä Artem Anisimov.

Palkkakatosta homma ei jää kiinni, sillä Kekäläisellä on vielä yli 10 miljoonaa dollaria vapaata tilaa palkkakattonsa alla.