Seattle Kraken on tehnyt kaksi hankintaa ensi kauden joukkueeseensa. Seura on tehnyt yksivuotiset sopimukset hyökkääjä Carsen Twarynskin ja puolustaja Cale Fleuryn kanssa. Kummankin vuosipakka on 750 000 dollaria.

Fleury on pelannut viime vuodet Montreal Canadiensin organisaatiossa. Kaudella 2019-20 hän pelasi runkosarjassa 41 NHL-matsia ja iski niissä yhden maalin. Viime kaudella hän pelasi 22 AHL-matsia tehoin 0+6.

Twarynski puolestaan on kiekkoillut aiemmin Philadelphia Flyersin organisaatiossa. Laitahyökkääjä oli viime kaudella taksimiehistössä, joten pelit jäivät vähiin. Seitsemässä NHL-matsissa Twarynski jäi kokonaan ilman tehoja. Parhaalla AHL-kaudellaan hän on nakuttanut 24 tehopistettä.

Kummallakin tuoreella hankinnalla on vielä paljon potentiaalia. Fleury on 22-vuotias, kun taas Twarynskillä on ikää 23 vuotta.