Tshekin pää- ja kakkossarjaa kausina 2017-21 Rytiri Kladnossa pelannut kiekkolegenda Jaromir Jagr ei ole vieläkään lopettamassa pelaajauraa. NHL:ssä 24 kauden aikana 1 733 runkosarjan ottelua ja 208 pudotuspelimatsia pelannut Jagr kertoi tshekkiläiselle Lidovkylle, että hänellä on vastuu seurasta.

– Siksi pelaan yhä. En minä muuten olisi tekemässä itsestäni naurunalaista.

– On karmeaa, kun ihmiset luulevat minun pystyvän mihin vaan, mutta sitten en pystykään.

Ei 49-vuotiaalle ”papparaiselle” kyllä auta nauraa muutenkaan. Olympiavoittaja ja kaksinkertainen maailmanmestari iski viime kaudella kakkossarjan 19 runkosarjapelissä tehot 2+10=12 (+11), 16 pudotuspeliottelun saldo oli 2+8=10 (+6).

– Jos joskus aiemmin olen halunnut tehdä maalin, niin olen tehnyt maalin. Nyt se ei mene enää niin.

Helmikuun 15. päivä 50 vuotta täyttävä tshekki saa sitoutettua seuraan yhteistyökumppaneita sekä sponsoreita.

– Ja sitten tämä joukkue olisi mennyttä.

Syksyllä alkavalla kaudella Kladno pelaa taas maan pääsarjaa.