Jack Eichelin siirtohuhut käyvät kuumina. New York Rangers on yksi vahvimmista ehdokkaista hankkimaan Buffalo Sabres -tähden.

The Athletic -toimittaja Rick Carpiniello ei omien lähteidensä perusteella olisi yllättynyt, jos Mika Zibanejad vaihtaisi maisemaa siirron yhteydessä. Rangersin varakapteenin ei odoteta kuitenkaan missään nimessä siirtyvän Sabres-nuttuun, vaan treidin toteutumiseen vaadittaisiin kolmas osapuoli.

Zibanejadin sopimuksessa on nimittäin siirron estävä pykälä, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että hänellä on täysi vapaus päättää, siirtyykö hän mihinkään vai ei. Hänellä on myös täysi oikeus määritellä, mihin joukkueeseen hän hyväksyisi siirron.

New Yorkin paikalliskanava MSG:n analyytikko Stephen Valiquette ei vaikuttaisi ainakaan uskovan näihin huhuihin hetkeäkään. Aikanaan Rangersinkin maalin suuta vartioitunut ex-maalivahti epäilee Carpiniellon poltelleen jotain tupakkaa vahvempaa.

Stephen Valiquette

@VallysView

Rick Carpiniello

@RickCarpiniello
Just tossing this out there as I head for some vacation time ... DO NOT be surprised if Mika Zibanejad is in the deal that ultimately brings Jack Eichel to #NYR
Surfer Steve wants to know what you’re smoking? #FreeJack