San Jose Sharksin hyökkääjä Evander Kanen vaimo Anna Kane kohautti eilen urheilumaailmaa. Hän syytti miestään perheensä hylkäämisestä sekä vedonlyönnistä omiin otteluihinsa ja tahallaan häviämisestä. Aiemmin Kane on kertonut kärsivänsä uhkapeliriippuvuudesta, johon vaimon syytöksetkin liittyvät. Voit lukea Anna Kanen kommentit tästä.

Vastoin asianajajansa ohjeita Evander Kane päätti vastata tulevan ex-vaimonsa syytöksiin ja julkaisi kaksi tiedotetta.

– Haluaisin käsitellä täysin VALHEELLISIA syytöksiä, joita tuleva entinen vaimoni on tehnyt minusta. Jopa vastoin lakitiimini neuvoja minulla on vahva tunne, että yleisön ja fanien täytyy kuulla tämä suoraan minulta, Kane kirjoittaa.

– En ole IKINÄ lyönyt vetoa Sharksin pelieistä, en ole IKINÄ lyönyt vetoa omista peleistäni, enkä ole IKINÄ hävinnyt tahallani ottelua. Fakta on, että viime kausi oli urani paras ja suoriuduin tasaisemmin kuin koskaan aiemmin. Olen siitä todella ylpeä. Rakastan jääkiekkoa lajina, enkä ikinä tekisi mitää, mistä minua on syytetty. Odotan, että pääsen tekemään yhteistyötä liigan tutkimustyön kanssa, saan maineeni puhdistettua ja odotan innolla seuraavan kauden alkua.

Toisessa lausunnossaan Kane käsitteli ex-vaimonsa syytöksiä siitä, että kiekkoilija olisi hylännyt raskaana olevan vaimonsa ja yksivuotiaan tyttärensä, jotka jäävät pian kodittomiksi, kun pankki vie perheen talon uhkapelivelkojen vuoksi. Samaan aikaan Kane on lomalla Euroopassa.

– Rakastan tytärtäni. Olen aina pitänyt hänestä huolta kaikilla mahdollisilla tavoilla ja tulen tekemään niin myös tulevaisuudessa. Olen aina pitänyt huolen, että hänellä on kaikki tarvittava ja enemmänkin, Kane kirjoittaa ja kertoo yrittäneensä useaan otteeseen järjestää videopuhelua tyttärensä kanssa.

– Kannustan ihmisiä tajuamaan, että joku, joka menee näin pitkälle yrittääkseen tuhota toisen uran valheilla, ei ole mieleltään terve.