Jättiskandaali! NHL-tähti Evander Kanen vaimo syyttää miestään urheilijoiden suurimmasta tabusta

© Kuva: Getty Images

San Jose Sharksin voimahyökkääjä Evander Kanen elämässä on viime aikoina riittänyt myllerrystä. Viime kauden aikana selvisi, että Kane on vararikossa. Uhkapeliriippuvuus on vienyt mukanaan kiekkoilijan urallaan tienaamat miljoonat.

Nyt Kane on keskellä sotkuista avioeroa. Hänen tuleva ex-vaimonsa Anna Kane purkautui aiheesta Instagram-tilillään. Hän laukoi samalla vakavia syytöksiä miehensä suuntaan, jotka voivat pahimmillaan päättää koko Kanen uran.

Ensin Anna Kane jakoi kuvakaappauksen miehensä lähettämästä sähköpostiviestistä. Siinä Evander Kane pyytää vaimoaan muuttamaan ulos talosta, jättämään avaimet sovittuun paikkaan ja jättämään myös auton avaimet miehensä huostaan. Sähköpostin sävy on kylmän asiallinen.

Viestin jälkeen tuleva ex-vaimo syytti riipaisevasti San Josen hyökkääjää perheensä hylkäämisestä.

– Jätit minut heinäkuun 8. päivä, etkä soita tai lähetä viestiä seitsemään päivään. Sitten ilmoitat, että lähdet lomalle Eurooppaan. Kiva juttu, mutta samaan aikaan kerrot minulle, että pankki vie talomme, etkä auta raskaana olevaa vaimoasi. Sinulla on tarpeeksi rahaa juhlimiseen ja hotelleihin Euroopassa, mutta et voi ostaa tyttärellesi maidon korviketta ja pakotat minut myymään vihkisormukseni, Anna Kane kirjoittaa.

– En tiedä, onko olemassa edes sanoja kuvailemaan sitä, kuinka paha ihminen olet. Hylkäsit vaimosi, joka on raskaana, ja yksivuotiaan tyttäresi, joka on kävellyt ympäri taloa etsimässä isäänsä jo viikon verran.

Seuraavaksi Anna Kane latasi suurimman syytöksensä.

– Voisiko joku kysyä Gary Bettmanilta, kuinka he voivat antaa pelaajan lyödä vetoa omista matseistaan? hän kirjoittaa.

– Kuinka NHL antaa peliaddiktin yhä pelata, kun hän selvästi häviää tahallaan pelejä voittaakseen vetoja?

Sopupelit ja omista otteluistaan vedonlyöminen ovat jyrkästi kiellettyjä urheilumaailmassa. NHL on ilmoittanut tutkivansa asiaa ja ottavansa syytökset erittäin vakavasti.

LUE MYÖS: Soppa sakenee! Evander Kane vastaa vaimonsa syytöksiin sopupeleistä: ”Ei ole mieleltään terve”