Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen on solminut kuusivuotisen jatkosopimuksen tähtipuolustaja Zach Werenskin kanssa. Sopimuksen kokonaisarvo on hieman vajaat 57,5 miljoonaa dollaria, joten Werenskin vuositienestit ovat noin 9,58 miljoonaa dollaria.

24-vuotias yhdysvaltalaispuolustaja varattiin Columbukseen kesällä 2015 koko draftin kahdeksantena pelaajana. Hän on pelannut NHL:ssä nyt edellisen viiden kauden ajan. Tilille on kertynyt 364 ottelua, joissa on syntynyt 202 tehopistettä. Viime kaudella Werenski pelasi 35 ottelua ja iski niihin pisteet 7+13=20.

Puolustajan edellistä sopimusta on jäljellä vielä yksi kausi, joten tuore sopimus astuu voimaan kaudesta 2022-23 eteenpäin.

Columbus Blue Jackets

@BlueJacketsNHL
Get ready for six more(enski) of @ZachWerenski 🔥

Check out all the fun, contract extension details ⬇️