Colorado Avalanche on hankkinut uuden ykkösmaalivahdin Seattle Krakeniin siirtyvän Philipp Grubauerin korvaajaksi.

Seura treidasi uudeksi ykkösmiehekseen Arizona Coyotesista saapuvan Darcy Kuemperin. Hinta Kuemperista on todella kova, sillä Avs antaa vaihdossa huippulupaavan 1. kierroksen puolustajavarauksensa Conor Timminsin, 1. kierroksen varausvuoron (2022) sekä ehdollisen 3. kierroksen varausvuoron (2022).

Kuemper aloittaa ensi kaudella viimeisen vuoden nykyisestä, 4,5 miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävästä sopimuksestaan, josta Coyotes ottaa maksettavakseen yhden miljoonan. 31-vuotias veräjänvartija pelasi päättyneellä kaudella 27 ottelua torjuntaprosentilla 90,7 ja päästettyjen maalien keskiarvolla 2,56.

22-vuotias Timmins taas pelasi päättyneellä kaudella 33 NHL:n runkosarjapeliä tehoin 0+7.

Coyotesilla on nyt ensi kesälle käytössään kaksi 1. kierroksen varausvuoroa, peräti kuusi 2. kierroksen vuoroa sekä kaksi 3. kierroksen vuoroa. Myös toinen Coyotesin pitkäaikainen maalivahti Antti Raanta jättää seuran. Suomalaistorjujan uusi osoite on Carolina Hurricanes.