Edmonton Oilersin puolustaja Adam Larsson siirtyi Seattle Krakeniin laajennusvaraustilaisuuden yhteydessä.

Larssonin lähtö tietää sitä, että Oilers neuvottelee jatkosopimuksesta viime kauden puolustajien pistepörssin voittaja Tyson Barrien kanssa. Larssonin siirron konkretisoiduttua neuvotteluiden oletetaan ottavan lisää tuulta purjeisiinsa, TSN:n sisäpiiritoimittaja Darren Dreger kertoi Twitter-tilillään.

Dregerin mukaan sopimuksen pituus aiheuttaa osapuolten välille erimielisyyksiä.

Barrie teki viime kaudella 56 otteluun pisteet 8+40=48. Hän pelasi Oilersissa yksivuotisella, 3,75 miljoonan dollarin sopimuksella.

Darren Dreger

@DarrenDreger
Oilers will re-engage with Tyson Barrie. There’s been preliminary discussion...expected to intensify with Larsson leaving. Term is going to be the sticking point for Barrie. Don’t think the Oil want to go to 5 years. Does 4 x $5mil get it done?