Tampereen Ilves on vahvistanut rivejään hyökkääjä Nick Baptistella.

25-vuotias Baptiste saapuu Tampereelle AHL:stä Texas Starsin joukkueesta. Kanadalaishyökkääjä pelasi viime kaudella AHL:ssä 34 ottelua tehopistein 12+11=23.

– Hienoa, että saamme joukkueeseemme erittäin motivoituneen ja ikäisekseen kokeneen ammattilaisen, joka tulee auttamaan meitä voittamaan monella eri tapaa. Odotamme Nick Baptisten tuovan hyökkäykseemme monipuolisuutta, vaihtoehtoja, maaleja ja johtajuutta. Hän pystyy pelaamaan monessa eri roolissa, ja hänen työmoraalinsa ja persoonansa sopivat erinomaisesti joukkueeseemme, sanoo Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela kertoi seuran tiedotteessa.

185-senttinen laitahyökkääjä on pelannut urallaan myös NHL:ssä 47 ottelua Buffalo Sabresin riveissä. Hän on Sabresin vuoden 2013 kolmannen kierroksen (69.) varaus.