Buffalo Sabresin riveissä jättimäisen ylihintaisella yhdeksän miljoonan dollarin vuosipalkalla pelaava laitahyökkääjä Jeff Skinner on tehnyt odotetun myönnytyksen seuraansa kohtaan, paljastaa pelaajan agentti Don Meehan.

Viime kauden 53 pelissään vain tehot 7+7=14 merkkauttanut 29-vuotias on luopunut sopimukseensa kirjatusta siirrot estävästä pykälästä. Tämä tarkoittaa samalla sitä, ettei Sabresin tarvitse suojata pelaajaa edessä olevassa laajennusdraftissa. Tämä taas jättää seuralle mahdollisuuden suojata joitakin tärkeämpiä pelaajiaan.

Käytännössä Skinnerin myönnytys ei aiheuttane mitään konkreettista liikehdintää pelaajarintamalla. Laajennusseura Seattle Kraken ei tule taatusti varaamaan NHL:n kenties ylihintaisimmalla sopimuksella pelaavaa Skinneriä riesakseen ilman lisäkompensaatioita.

Skinnerin 8-vuotinen jättisopimus umpeutuu vasta kesällä 2027.

John Vogl

@BuffaloVogl
The Sabres’ Jeff Skinner has agreed to waive his no-movement clause for the expansion draft, his agent tells @TheAthleticBUF.

theathletic.com/team/sabres/