NHL:ssä pelataan juuri Stanley Cupin finaaleja, mutta Montreal Canadiensin DJ ei ollut ihan niiden vaatimalla tasolla. Hänen soittamansa kappaleet osoittivat täydellistä tilannetajun puutetta.

Ottelun alla lämmittelyn aikana kaiuttimista raikasi AC/DC:n Thunderstruck, joka soi kyllä finaalivastustaja Tampa Bay Lightningin kotihallissa jokaisessa ottelussa. Yhteys joukkueen nimen ja mainitun kappaleen välillä on ilmeinen, minkä takia sitä ei muiden joukkueiden ole hyvä kotihallissaan soittaa juuri Lightningia vastaan pelattavassa ottelussa.

Tähän ei heikko tilannetaju päättynyt. Linkin Park on bändinä varmasti valtaosalle yleisöstä mieleen, mutta kotijoukkueen joutuessa juuri finaalisarjassa häviölle lukemin 3-0 In The End ei ole paras valinta soitettavaksi.

Pete Blackburn

@PeteBlackburn
Bell Centre playing "In The End" by Linkin Park right after the Canadiens go down 3-0 lmao

Tämä päätös kuitenkin tehtiin, mikä luonnollisesti huomattiin myös sosiaalisessa mediassa. Kyseisessä biisissä lauletaan siitä, kun on yrittänyt todella kovaa, mutta sillä ei loppujen lopuksi ole ollut mitään merkitystä. Finaalisarja on tästä lauluvalinnasta huolimatta edelleen kesken.