Aleksandr Radulov pelasi Moskovan TsSKA:ssa kaudella 2012-13. Silloin sinne saapui myös jo uransa lopettanut latvialaishyökkääjä Janis Sprukts, joka muisteli kyseistä kautta venäläisellä Sport24.ru-sivustolla. Hänen mukaansa Radulovilla oli hämmentävän suuri vastuu joukkueen pelaamisesta silloin.

– Ymmärrän, että joillekin tähtipelaajille annetaan paljon enemmän vastuuta. Heidän panoksensa joukkueen peliin on erittäin suuri. Huomasin tämän TsSKA:ssa, jossa Aleksandr Radulov pelasi. Tulin Moskovan joukkueeseen Riian Dinamosta, olin siellä uusi pelaaja. Se oli järkytys minulle, kun huomasin, että monet asiat joukkueen pelistä päättää hän, eikä päävalmentaja, Sprukts muisteli.

Sprukts toki tietää, että johtavat pelaajat ansaitsevat ison roolin joukkueesta, mutta hän ihmetteli, miten vielä siinä vaiheessa kokemattomalle pelaajalle annettiin niin paljon vaikutusvaltaa.

– Kyllä, on tilanteita, joissa joukkue pitää sisäisen kokouksen, puhuu pelistään ja kokeneemmat jääkiekkoilijat saattavat vaatia jotain. Ensimmäisistä päivistä lähtien Radulov osoitti olevansa johtaja jäällä, mutta halusi kaikkien pelaavan täsmälleen kuten hän sanoo. Hän halusi johtaa koko joukkuepeliä. Ja kaikkien oli kuunneltava, mitä hän sanoi. En ymmärrä, mistä hän sai niin paljon egoa, koska hän ei ollut vielä niin kokenut jääkiekkoilija. Se vaikutti minuunkin. Hyvistä tilastoista huolimatta minut pudotettiin nelosketjuun.

Kyseinen kausi oli Spruktsille ainut Moskovassa. Hän pelasi 59 ottelua tehden 9 pistettä. Radulov puolestaan paukutti 57 otteluun komeat 75 pistettä ja pelasi joukkueessa myös kolme seuraavaa kautta ennen kuin hän lähti NHL:ään.