Carolina Hurricanes kaupittelee parhaillaan tähtipuolustajaansa Dougie Hamiltonia, paljastaa arvostettu sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman.

Kolme kautta Hurricanesia edustaneen 27-vuotiaan kanadalaisen nykyinen, 5,75 miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävä sopimus umpeutuu tähän kauteen. Friedmanin mukaan Hurricanes on antanut nyt Hamiltonille luvan neuvotella sopimuksesta muiden seurojen kanssa jo ennen tämän päätymistä vapaille markkinoille.

Käytännössä Carolinan peliliike tarkoittaa sitä, että se voi kaupata Hamiltonin toisaalle ennen puolustajan sopimuksen umpeutumista niin, että seura saa tähdestään paluupostissa edes jonkinlaisen kompensaation.

Muista NHL-seuroista ainakin Philadelphia Flyersin, Toronto Maple Leafsin sekä Chicago Blackhawksin uskotaan olevan kiinnostuneita Hamiltonin palveluksista.

197-senttinen ja yli satakiloinen kanukki pelasi tämän kauden runkosarjassa 55 ottelua tehoin 10+32=42.