St. Louis Bluesin Jusrtin Faulkia päähän kolannut, ja NHL:n pudotuspeleissä peräti kahdeksan ottelun pelikiellon saanut Colorado Avalanchen Nazem Kadri on hakenut helpotusta rangaistukselleen sieltä sun täältä.

Kadri valitti kurinpidon päätöksestä ensiksi NHL:n komissaari Gary Bettmanille, ja seuraavaksi mies marssi ulkopuolisen sovittelija Shyam Dasin pakeille. Asiasta kerrottiin NHL:n virallisilla nettisivuilla.

Pitkän kakun armahdusta ei kuitenkaan tullut edes riippumattomasta välimiesoikeudesta, ja hyökkääjän panna jatkuu vielä pelin ajan – Kadrin kausi on joko ohi tai ei. Jos Colorado voittaa Vegas Golden Knightsin kuudennessa kohtaamisessa, pääsee hyökkääjä palaamaan kaukaloon legendaariseen seiskapeliin.

Avs-luotsi Jared Bednar oli tutkinut tapausta verraten sitä muihin ja lopputulemana hän yllättyi kanadalaisen massiivisesta kakusta. Kadri teki runkosarjan 56 pelissä tehot 11+21=32 (-7), kahden pudotuspeliottelun saldo on 0+1=1 (-1).