Toronto Maple Leafs ja Montreal Canadiens starttasivat pudotuspelisarjansa viime yönä. Itse kiekkopeli jäi sivuosaan, kun suurimmaksi puheenaiheeksi nousi Toronto-tähti John Tavaresin loukkaantuminen.

Tavares kaatui taklaustilanteessa keskialueella. Montrealin Corey Perry luisteli kohti kiekkoa, mutta samalla hänen polvensa osui voimalla kaatunutta Tavaresia päähän. Kiekkoihmiset ovat kiistelleet siitä, oliko kontakti tahallinen vai ei.

Toronton lääkintähenkilökunta tuli välittömästi auttamaan Tavaresia. Hyökkääjä nousi istuma-asentoon, mutta kaikki ei selvästi ollut kunnossa. Joukkueen lääkäri kannatteli Tavaresin päätä, kun pelaaja yhtäkkiä romahti hänen käsivarsilleen.

Tavares poistui jäältä lopulta paareilla, ja hänet kiidätettiin sairaalaan. Hän näytti vielä peukkua lähtiessään.

Toronton Nick Foligno keskusteli pitkään Perryn kanssa loukkaantumisen jälkeen. Heti seuraavassa aloituksessa kaksikko pudotti hanskat. Foligno vei lyhyen tappelun nimiinsä.

Loukkaantuminen oli poikkeuksellisen raju, joten siitä ei juuri ole näytetty uusintoja Pohjois-Amerikan medioissa. Asiaa kuitenkin käsiteltiin Hockey Night in Canada -lähetyksessä. Voit katsoa pelottavan tilanteen alta.

LUE MYÖS: Polviosuma päähän vei John Tavaresin sairaalaan – nyt puhuu kontaktin toinen osapuoli Corey Perry