Olipa hulinaa! Tuukka Rask lähelle historiaa NHL:ssä, Brad Marchand takoi jo sellaista Bruinsin valtavassa voitossa

© Kuva: Getty Images

Boston Bruinsin maalilla torjuva Tuukka Rask venyi tiistaiyönä lähelle historiaa, kun hänen edustamansa joukkue kaatoi Washington Capitalsin numeroin 4-3 taalaliigan pudotuspelien ensimmäisen kierroksen toisen osan ensimmäisessä jatkoerässä.

Bruins kipusi veitsi kurkulta voittoon, kun Taylor Hall onnistui tasoittamaan pelin ensiksi ajassa 57.11. Mielipiteitä jakava Brad Marchand puolestaan tulitti ratkaisun heti ensimmäisen jatkoerän kärkeen digitaalien pysähtyessä aikaan 60.39.

Otteluvoitot ovat paras seitsemästä -systeemillä pelattavassa sarjassa tasan 1-1 ja seuraavaksi pari siirtyy Bostonin kotijäälle. Kaikki tietävät, että voitto oli Bruinsille iso – mutta sitä se oli myös Raskille. Hän torjui jo lähelle historiaa napattuaan pudotuspeliuransa 52. päänahan. Pelaaja on seuran kaikkien aikojen pudotuspelien voittotilastossa enää yhden päässä kärkinimi Gerry Cheeversistä.

Savonlinnasta ponnistanut 34-vuotias vahti on pelannut joukkueensa maalilla nyt kaikkiaan 96 pudotuspelimatsissa alkaen kaudesta 2009-10. Tämän sesongin toisessa pudotuspelimatsissa Raskin tilille merkittiin 36 torjuntaa.

Luotsi Bruce Cassidy oli tiivistänyt vahtinsa iltapuhteen niin, että tämä otti upeita koppeja, ja etenkin pelin lopussa hän torjui hyvin. Suomalainen kuulemma antoi joukkueelleen saumat voittaa.

 

Ottelussa historiaa napautti jatkoeräsankari Marchand ammuttuaan Bruinsin kautta aikain nopeimman maalin nimenomaan jatkoerissä.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!