Pekka Rinne paljastaa Juuse Saroksen suurimman vahvuuden: ”Yksi parhaista, jonka olen ikinä nähnyt”

© Kuva: Getty Images

Nashville Predatorsin pitkäaikainen ykkösmaalivahti Pekka Rinne on saanut tällä kaudella luovuttaa aloittavan maalivahdin paikkansa vuosikaudet seuralegendan takana vastuuseen kasvaneelle Juuse Sarokselle.

Runkosarjan lopun Vezina-tasolla pelannut Saros on ylivoimaisesti tärkein syy sille, että Predators onnistui nousemaan mukaan kevään pudotuspeleihin. Rinne kertasi Antti Mäkisen ja V Sport Suomen IG-livessä syitä Saroksen mahtavan kauden takana.

– Juuse on urheilija! Se on loistavassa kunnossa. Atleettinen molari. Teknisesti yksi parhaista maalivahdeista, jonka olen ikinä nähnyt, Rinne aloittaa.

– Aina, jos pelaaja menestyy pidempään tässä sarjassa, on luonteen ja persoonan oltava kunnossa. Juuse on ihan loistava jätkä ja sillä on kaikki ne ominaisuudet: kova tekemään hommia ja loistava joukkuejätkä. Niin paljon hyviä puolia, että on helppo olla toisen puolesta onnellinen.

– Maalivahdille on myös tärkeää, että kenttäpelaajat haluaa pelata sinulle, blokata laukauksia ja pelata kovaa. Juusella on nämä kaikki ominaisuudet, Rinne päättää.

Predators joutuu pudotuspeleissä kovan haasteen eteen, kun se kohtaa heti ensimmäisellä kierroksella yhtenä suurimmista suosikeista tosipeleihin lähtevän Carolina Hurricanesin.

LUE MYÖS: NHL-toimittaja lataa tiskiin hurjan skenaarion: Pekka Rinne NY Rangersin kiikarissa?


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!