Nashville Predatorsin seuralegenda Pekka Rinteen nykyinen sopimus umpeutuu tähän kauteen.

38-vuotias maalivahti ei ole vielä tehnyt päätöstään uransa jatkosta, joskin ottajia miehelle löytyisi yhä taatusti myös muista NHL-organisaatioista.

New York Postin NHL-toimittaja Larry Brooks nostaa esille yhden taatusti houkuttelevan vaihtoehdon. Brooksin mukaan Rinne olisi juuri sitä, mitä nuorella kokoonpanolla operoiva New York Rangers tarvitsisi.

– Mielestäni GM Chris Druryn pitäisi tavoitella Rinnettä varamaalivahdin rooliin siinä tapauksessa, että tämä päätyisi vapaille markkinoilla. Tämä tarkoittaisi Aleksandr Georgijevin kauppaamista, mutta se saattaisi palvella parhaiten molempia osapuolia, Brooks näkee.

– Rangers tarvitsee pukukoppiinsa johtajuutta. Uusi valmentaja voi tuoda tähän oman osansa. Heidän on myös stabilisoitava maalivahtitilanteensa. Rinne antoi tällä kaudella hienosti tukensa nuoremmalle ykkösvahdille (Juuse Saros). Tämän lisäksi hän tarjosi yhä vahvaa maalivahtipeliä ja oli kolmella peräkkäisellä voitollaan kääntämässä Nashvillen kurssia, Brooks muistuttaa.

Uskotko Rinteen jatkavan NHL-uraansa ensi kaudella – saatikka harkitsevan muita seuravaihtoehtoja? Osallistu keskusteluun ja kerro mielipiteesi suositussa NHL-olohuoneessa.