Lähde: NHL-seura kiinnostui Jack Eichelin hankkimisesta – valmis tarjoamaan suomalaispelaajansa!

© Kuva: Getty Images

Supertähtihyökkääjä Jack Eichelin ja Buffalo Sabresin tiet ovat näillä näkymin erkanemassa tulevan offseasonin aikana.

TSN:n sisäpiiritoimittaja Frank Seravalli on saanut nimettömänä pysyttelevältä NHL-seuran GM:ltä mielenkiintoisia taustatietoja Eichelin tilanteesta.

–  Erään NHL-seuran GM – joka olisi mahdollisesti kiinnostunut hankkimaan Eichelin – kertoi minulle, että Eicheliä on toistaiseksi mahdoton kaupata. Sabresilla on tilanteeseensa tyytymätön pelaaja, jonka terveys on kysymysmerkki. Tuo on aika ruma yhdistelmä Sabresille ja oikeastaan jopa pahin mahdollinen tilanne, Seravalli kertoi WGR550 -radiokanavalla.

Seravalli pystyi raottamaan haastattelussaan sen, että ainakin Los Angeles Kings olisi kiinnostunut Eichelin palveluksista. Tämä edellyttäisi tietenkin sitä, että nuori Sabres-kapteeni todettaisiin täysin terveeksi.

Seravallin mukaan Kings olisi oikeastaan valmis luopumaan kaikista muista nuorista pelaajistaan paitsi viime kesänä ykköskierroksella varatusta Quinton Byfieldistä.

– Uskon, että Quinton Byfield ei ole tarjolla. Kingsillä olisi kuitenkin muutama muu pelaaja saatavilla. Rasmus Kupari, Samuel Fagemo ja Arthur Kalijev olisivat huippulupauksia, jotka voisivat kiinnostaa Sabresia. Jos vaihtokauppaan saisi mukaan pari huippulupausta, varausvuoroja ja ehkä vielä jonkun Kingsin nykyisen rosteripelaajan – näin ainakin uskoisin Kingsin lähestyvän vaihtokauppaa, Seravalli taustoitti.

LUE MYÖS: LA Kings -supertähdeltä painava viesti seurajohdolle: shekkivihko auki – vahvistuksia tultava!


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!