Los Angeles Kings on sukeltanut viime vuosina NHL:n kellarikerrokseen.

Joukkue on voittanut edellisen mestaruusvuotensa 2014 jälkeen vain yhden pudotuspeliottelun ja se jää nyt kolmatta kertaa peräkkäin kokonaan tosipelien ulkopuolelle.

Kingsin avainpelaajiin mestaruusvuosista alkaen kuulunut tähtipuolustaja Drew Doughty lähettääkin nyt seurajohdolle selvän viestin: vahvistuksia on tultava ennen ensi kauden alkua!

– Kyllä, ehdottomasti! Minä, Anze Kopitar, Jonathan Quick ja Dustin Brown vanhenemme. Meillä kaikilla on ollut mielestäni ilmiömäinen kausi, mutta aika on käymässä vähiin. Meillä on kaksi pelipaikkojensa parhaimpiin lukeutuvaa pelaajaa molemmissa päissä ja tällä palkkakattotilanteella meidän on tuotava uusia kavereita sisään joukkueeseen, Doughty lataa seuransa Youtube-kanavalla.

– Ei ole järkeä vain odottaa nykyisten lupausten kehittymistä, kun sinulla on samaan aikaan pelaajia parhaassa iässään, nälkäisinä voittamaan ja kyllästyneinä häviämiseen, Doughty tylyttää ja vahvistaa perään olevansa hyvin pettynyt, mikäli seuran sikariportaassa ei avata shekkivihkoa isosti tulevalla offseasonilla.

Kingsillä oli tämän vuoden palkkakatossaan yhdeksän miljoonaa dollaria vapaata tilaa ja lisää on vapautumassa kesällä sikäli, kun seurajohto päättää jättää osan rajoitetuista vapaista agenteistaan kiinnittämättä.