New York Rangersin ykkösentteri Mika Zibanejad on saamassa hurjan palkankorotuksen tulevana kesänä, ennakoi New York Postin sisäpiiritoimittaja Larry Brooks.

Toimittajan mukaan 5,35 miljoonaa dollaria nykyisestä sopimuksestaan kaudessa tienaava 28-vuotias ruotsalainen noussee ensi kaudella Artemi Panarinin jälkeen joukkueensa toiseksi parhaiten palkatuksi pelaajaksi.

Brooks arvioi Zibanejadin jatkosopimuksen tietävän suurella todennäköisyydellä sitä, ettei Rangers pysty hankkimaan Buffalo Sabresin Jack Eichelia Manhattanille.

– On täysi mysteeri, kuinka Rangers pystyisi maksamaan Eichelille 10 miljoonaa dollaria kaudessa kesään 2026 asti samalla, kun Zibanejadin jatkosopimus tulee maksamaan seualle takuuvarmasti yli kahdeksan miljoonaa kaudessa, Brooks kysyy varsin aiheellisesti.

Zibanejad oli tällä kaudella Rangersin toiseksi tehokkain pistemies ruotsalaistaiturin nakuteltua 56 ottelussa komeat 50 (24+26) tehopistettä.