Washington Capitals -hyökkääjä Tom Wilson oli viime yönä vauhdissa New York Rangersia vastaan. Aggressiivisesta pelitavasta tunnettu hyökkääjä sikaili Rangers-hyökkääjä Pavel Buchnevichia vastaan hakaten venäläisen päätä tämän maatessa jäällä.

Rangersin tähtiyökkääjä Artemi Panarin lähti puolustamaan joukkuekaveriaan, mutta sai itsekkin kylmää kyytiä. Wilson repi venäläisen hiuksista jäähän ja paiskasi Panarinin kypärättömän pään pelialustan pintaan. David Quinnin mukaan Panarinin kausi on todennäköisesti paketissa.

Rangers-hyökkääjä Mika Zibanejad raivosi Wilsonin käyttäytymisestä ottelun jälkeen. Hänen mielestään 27-vuotiaalla ei kunnioita muita pelaajia jäällä.

– Minusta sinulla tulisi olla kunnioitusta lajiamme sekä sen pelaajia kohtaan. En edes tiedä mistä aloittaa. Häneltä puuttuu kunnioitus kokonaan. En tiedä miksi olen yllättynyt, se oli törkeää, Zibanejad kommentoi Mollie Walkerin mukaan.

Wilson on kärsinyt tällä kaudella jo yhden pelikiellon. 27-vuotiaalle lätkäistiin seitsemän ottelun kakku, kun mies taklasi Boston Bruinsin Brandon Carloa.

LUE MYÖS: Rangersilta kova kannanotto Tom Wilsonin tapaukseen – vaativat potkuja

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mollie Walker

@MollieeWalkerr
#NYR Mika Zibanejad on what transpired with Tom Wilson:

"I figured you should have some more respect for the game and for the players. I don't honestly know where to start. It's just there's zero respect. I don't know why I'm surprised, just horrible."