Rangersilta kova kannanotto Tom Wilsonin tapaukseen – vaativat potkuja

© Kuva: Getty Images

Sikailusta tunnettu Washington Capitalsin hyökkääjä Tom Wilson kohahdutti ottelussa New York Rangersia vastaan. Hän hakkasi jäässä makaavaa Pavel Buchnevichia poikittaisella mailalla päähän. Tämän jälkeen hän rusikoi Artemi Panarinia ja päätti venäläistähden kauden.

NHL:n kurinpito langetti Wilsonille vain 5000 dollarin sakot eikä pelikieltoa. Päätös herätti paljon närää kiekkoväessä.

New York Rangers ei niellyt sakkorangaistusta. Seura julkaisi poikkeuksellisen kannanoton tilanteeseen.

– New York Rangers on äärimmäisen pettynyt, että Capitals-hyökkääjä Tom Wilson ei saanut pelikieltoa hänen karmaisevasta väkivallanteostaan viime iltana Madison Square Gardenilla, Rangersin lausunnossa kommentoidaan.

– Wilsonilla on pitkä historia tämänkaltaisista teoista, ja meistä on shokeeraavaa, että NHL ja pelaajien turvallisuusosasto eivät nähneet tarpeelliseksi ryhtyä toimiin ja antaa hänelle pelikieltoa. Wilsonin vaaralliset ja huolimattomat teot aiheuttivat loukkaantumisen Artemi Panarinille, ja hän ei pelaa enää tällä kaudella. Me näemme tämän vastuun hylkäämisenä NHL:n pelaajien turvallisuusvastaava George Parrosin toimesta, ja uskomme, että hän on kykenemätön jatkamaan nykyisessä roolissaan.

LUE MYÖS: NHL-kulttipelaaja neuvoo, miten Rangersin tulisi kostaa Washingtonille: ”Mene Bäckströmin ja Ovetshkinin perään”


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.